pondělí 27. října 2008

Double Linz

Jak nazev trochu naznacuje, pokusim se shrnout i soutez paru. Je to krasa videt po delsi dobe to nejlepsi, co tato soutez v podani zen nabizi. Uz kdyz jsem videl top par Cara Black/Liezel Huber v Antverpach, ziral jsem. Je to vazne balzam. Prechody na sit, voleje a hlavne jejich umisteni - pod nohy souperek ci do mist, odkud to maximalne opet prehodi pres sit a nasleduje uz finalni rana. Bohuzel v prvnim kole na ne narazil cesky par Strycova/Voracova. Po jasnem prvnim setu jsem se do hlediste vratil na tu nejlepsi pasaz zapasu, super tb. Opravdu se behem techto vymen muze stat cokoli. Cesky vedly tusim uz 5-3, bohuzel se nasazenym cislo jedna podarilo i diky spornemu micku srovnat a nasledne i vyhrat 10-7. Vratim se i k tomu balonu. Cesky, no hlavne Bara - jak ji zname, se dlouho rozcilovaly, ze to byl dobry micek. Ale musim potvrdit, ze rozhodnuti rozhodcich bylo spravne. Sedel jsem primo na urovni lajny a asi 2 cm rozhodly o tom, ze cesky par trochu ztratil vzdor a prohral. Pro me osobne je Strycova skvela deblistka, dokonce si dovolim tvrdit, ze s nejakou dobrou partnerkou ma i na TOP 10.
Na turnaji se prosadila patrna kvalita sehranych dvojic - Srebotnik/Sugiyama (pozdejsi vitezky, porazily ve finale Black/Huber 64,75), Peschke/Stubbs (prohraly v SF) a zminenych Black/Huber. Bohuzel pro me cerny kun souteze, par Vesnina/Zheng, vypadl ve druhem kole po boji s Peschke/Stubbs 7-10 v rozhodujicim super tb. Kvuli Llagostere jsem pral i Marii Jose Martinez Sanchez, se kterou tvori sehrany par, ale moc jim to neslo. Zklamanim pro me byla Raymond/Stosur. Jakmile Australance odesel skvely servis, byl tento par lehce nadprumerny, cehoz skvele vyuzily Craybas/Tanasugarn.
Sestry Bondarenko uz netreba komentovat, kvuli zraneni Kirilenko uz nepokracoval ani par Kirilenko/Pennetta. Mrzi me, ze ani me fandeni nepomohlo paru Uhlirova/Hrdinova prekonat Peschke/Stubbs. Ale i tak, diky holky za listky :-)

Žádné komentáře: