úterý 3. června 2008

Surbiton - utery

Tak (dneska timto slovem musim zacit schvalne, jelikoz muj kamarad Jura z MF Dnes mi hned pripomnel, ze timto slovem mi zacaly posledni tri prispevky, tak mu ted pridavam i ctvrty) predpoved nelhala a dnesni den opravdu prinesl skoro neprestavajici dest.
Rano jsem vyrazil autobusem smer Surbiton station. Samozrejme double-decker, takze jsem nesmel chybet nahore. Ovsem to uz asi nikdy neudelam, protoze jsem mel co chvili pocit, ze musime nabourat do protijedoucich aut ci nejake znacky nebo baraku... Navic to cestovani vlevo, porad si nemuzu zvyknout a na prechodech se zasadne divam opacne, tedy kontinentalne.
Ale nastesti jsme dorazili v poradku a cekala me tedy "prochazka" do Barrylands, kde se nachazi kurty. No, v lehkem desti to ale nakonec uslo, ovsem sok prisel hned u vchodu. Vsechny dnesni zapasy z duvodu deste zruseny :-(. Cekal jsem alespon nejake odpoledni, ale nic nebylo.
Ale pravdou je, ze ani kurty k tomu moc nebyly, ac prikryte, bylo vsude okolo pomerne dost louzi. Docela by me zajimalo, jak si s tim pri vysouseni poradi.
Organizatori presunuli alespon nedohranou kvalifikaci muzu do haly (hralo se ale az v Roehamponu a tam se mi na chlapy vazne nechtelo). Pri pohledu na zitrejsi order jsem vazne zvedavy, jak se toto zpozdeni dozene...

Žádné komentáře: