pátek 6. června 2008

2.kolo

Organizatori nam na dnesek pripravili 8 zapasu druheho kola, ktere se hraly na ctyrech kurtech vedle sebe. To bylo uzitecne z toho duvodu, ze bylo pokazde videt na vsechny scoreboardy a mohl jsem se dle vyvoje utkani presouvat tam, kam jsem potreboval. Nejvic casu jsem z prvni "varky" zapasu stravil mezi kurty 4 a 5, tedy zapasy Czink-Erakovic a Rolle-Keothavong. Ovsem nemohl jsem opomenout ani kurt cislo 7, kde hrala Carly Gullickson ;-). Potkal jsem ji jiz kdyz sla na kurt, radost pohledet. No a nakonec i tenisove to nebylo nejhorsi, svuj singl nakonec zvladla, kdyz se dostala ve druhem setu z nepriznive situace a snad dvou breakballu za stavu 3-3.
Samozrejme z druhych zapasu pro me byla jasna volba Wickmayer, ktere fandim. Zajimalo by me, kolik casu travi v posilovne. Ramena ma neskutecne siroka a telo dost namakane. Jestli nam ta holka nedobne sem tam trosku toho kreatinku...Ale to jsou jen takove moje blaboly.
Nejlepsim zapasem mi prisel asi duel Baltacha-Tanasugarn, obe predvadely velmi dobry tenis na trave a byla to nekdy uplne fantasticka podivana, kterou celkem zaplnena tribunka vzdy ocenila bourlivym potleskem (a ani nezalezelo na tom, zda fiftyn uhrala domaci hracka nebo Thajka).
Po skonceni singlu se rozjela serii deblu, mela se odehrat cela dve kola. Vahal jsem, zda nezustat, ale nakonec jsem se rozhodl, ze chci jeste neco videt z Londyna a asi bych si neodpustil, kdybych se nezajel podivat do dalsiho londynskeho sportovniho svatostanku, Wembley.

Žádné komentáře: