středa 30. dubna 2008

Praha

Letem svetem ....

Samozrejme jsem se tesil, ze na turnaji uvidim hracky, ktere znam malo ci vubec. No, na jednu jsem byl dost zvedavy a to nejen po strance herniho projevu, ale hlavne vzhledu. Akgul Amanmuradova, ktera je ... tezko hledam slova... obrovska.

I jeji singlovy zapas proti Mise Krajicek byl pro me zazitkem, prekvapive pro me nehrala Amanmuradova vubec zle a svoji souperku porazila ve dvou setech. Ovsem nutno dodat, ze Holandanka neni ve sve kuzi a myslim si, ze nehraje moc dobre - snad se ji podari najit rytmus.

V dalsim kole ceka hracku z Uzbekistanu ceska nadeje pro zaverecna kola, a konecne i hrdinka vikendoveho Fed Cupu v Izraeli, Iveta Benesova. Ta dneska musela bojovat s jednou z nejsympatictejsich hracek okruhu, Sophii Arvidsson.

Z hracek, ktere ke svym zapasum druheho kola nastoupi zitra jsem sledoval Zvonarevu. Vera je pomene prijemna a trenink mela dost zajimavy. V pristim kole ji ceka Slovenka Magdalena Rybarikova, ktera v prvnim kole celkem snadno prehrala Americanku Shaughnessy. Jsem pomerne zvedavy, jak se podari Shaughnessy obhajit body v Barcelone, kterou loni pomerne prekvapive vyhrala. Nemyslim si ale, ze se ji to povede.

Žádné komentáře: